Charles Kings Veg 14

Vi bygger ut Charles Kings Veg 14 i Jessheim sentrum med 4 moderne eneboliger iført miljøvennlig fasadekledning. 1 ledig!

I Charles Kings veg 14 oppføres det fire lekre eneboliger, og en av disse kan bli ditt nye hjem. Boligene får en spennende, moderne arkitektur, og blir smakfullt innredet med materialer og løsninger av høy kvalitet.

 

Bærekraftig og miljøvennlig kledning

Boligene leveres med kledning fra Superwood. Superwoods fargeløse impregnering er en revolusjonerende, effektiv og miljøvennlig teknologi som beskytter treet helt inn i kjernen. Fasadekledning fra Superwood har ekstremt lang levetid, et fantastisk etstetisk uttrykk og krever svært lite vedlikehold. Superwoods produksjon er bærekraftig og miljøvennlig hele veien fra skogsdrift til impregneringsprosess og levering i byggmarkeder. Med den bakgrunn har Superwood fått EU`s Miljøpris som anerkjennelse og bevis for å være en av de mest miljøriktige virksomhetene i Europa. Superwood inneholder ikke tungmetaller, og kapp og avfall kan disponeres som alminnelig brennbart avfall.

 

Hvordan vil du ha det hjemme?

Boligene får en gjennomtenkt planløsning, over tre etasjer, og det er inngang i første etasje. I tillegg er det utgang til fine uteplasser fra alle etasjene. Entreen får lun gulvvarme, samt direkte tilgang bad. Stuen og kjøkkenet får en delvis åpen løsning, med peisovn i stuen og innredning fra Kvik på kjøkkenet. Fra kjøkkenet kan man gå rirekte ut til stor balkong. I tillegg blir det tv-stue i både første og tredje etasje. Videre får boligen tre soverom - ett med walk-in closet og egen balkong - samt to delikate bad og separat vaskerom. I tillegg får boligene integrert dobbelgarasje i første etasje med inngang til boligen via vaskerom - perfekt enten om du har barn eller hund.

 

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et meget barnevennlig boligområde med gåavstand til  Jessheim sentrum i Ullensaker kommune. Området har umiddelbar nærhet til skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Det er også kort vei til lekeplass, flere fotballbaner, skøytebane, idrettshall, treningssenter og tennisanlegg.

 

Februar 2019, byggingen er i gang

Vår entreprenør, Familiehus AS, startet med sine tømrerarbeider i februar. 

 

 

Kontakt

Noe for dere? Ta kontakt med en av våre meglere:

 

         

 

Kjetil Bergersen                           

Daglig leder / Megler MNEF / Partner                

PrivatMegleren Strømmen                                 

Kontakt meg    

 

 

Lars Kristian Hanssen

Megler MNEF

PrivatMegleren Strømmen

Kontakt meg

Vi bruker informasjonskapsler/cookies for å gi deg en tilpasset brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.